Архів за Вересень 1st, 2013

1ВЕРЕСНЯ

1 вересня у Ліцеї міжнародних відносин № 51, як і по всій Україні, відбулося велике свято – День Знань, Свято першого дзвоника. Це був дуже відповідальний і хвилюючий день для наших першокласників. Вони вперше переступили поріг нашого Ліцею. Класні керівники Головко Лариса Григорівна, Галька Світлана Валеріївна, Киричишина Валентина Олександрівна, які минулого навчального року випустили четверті класи, знов починають виховувати та навчати наших наймолодших – учнів 1А, 1Б та 1В класів. Учні одинадцятих класів хвилювалися не менше, бо для них — це останній рік навчання в стінах рідного Ліцею. Вітаємо всіх з початком нового навчального року!

Вересень пахне прив’яленим цвітом,
І вже лунає веселий дзвінок,
Ми розпрощались з лагідним літом
І кличе дзвінок нас на перший урок!
Дзвени над минулим і над майбутнім,
Поклич нас як завжди на перший урок,
Дзвени над дитинством, яке зустрічає
Веселий та гучний наш перший дзвінок.

Побажання від Ради самоврядування та одинадцятикласників:

Дорогі першокласники! Вітаємо вас на святі Першого дзвоника нашого рідного Ліцею! Ми раді бачити ваші щирі обличчя, які прагнуть найшвидше відкрити для себе світ школи! Ми передаємо вам Ключ знань, який ми отримали у 2003 році. Він відкрив для нас всі двері, які привели нас у країну знань!
Хочемо з вами поділитися секретом: школа є особливим світом, який кожному розкривається по-своєму. Будьте активними та допитливими, тоді вам завжди буде цікаво і весело! Будьте щирими та товариськими, тоді з вами завжди поруч буде багато друзів! Будьте відповідальними та наполегливими, тоді ви завжди будете радіти можливості відповісти на уроці та отримати гарну оцінку!У шкільному житті на вас чекають не лише уроки та домашні завдання! Екскурсії, класні свята, різноманітні конкурси, спортивні змагання, олімпіади, багато гуртків за інтересами, шкільні концерти та багато іншого!
Відкривайте з радістю для себе шкільні двері! Тепер ви теж повноправні жителі країни знань! Майбутні випускники Ліцею міжнародних відносин № 51 2013-2014 навчального року.
Дорогі вчителі! Ви своїм серцем, розумом допомагаєте нам ставати більш дорослими, мудрими, добрими, великодушними. Ви відкриваєте нам світ. Ви підтримуєте нас в скрутні моменти. Переймаєтесь нашими проблемами, направляєте нас на правильний шлях і, звичайно ж, вчите нас. Низький вам уклін, дорогі вчителі!

Любов до Ліцею – не просто слова

І не звичайні шаблони,

Це щира подяка за наше життя,

Енергією світлою повне.

І низький уклін вчителям за добро,

Наснагу, любов і терпіння.

А ми подаруєм Вам серця тепло,

Шануючи ваше уміння.