Архів за Жовтень, 2015

eTwinning Plus Practical Session 2015

DSC_0847 30 жовтня вчитель англійської мови Наталія Зайченко взяла участь у другому навчальному тренінгу eTwinning Plus Practical Session 2015. Всього участь у події взяли близько 85 ітвіннерів та представники PSA Ukraine: Сергій Теплов, Валентина Веліченко, Катерина Липовська та Олександра Цикура.

Вчитель ознайомилася з головними інструментами оновленого eTwinning Live, останніми новинами, корисними сервісами для роботи вчителя та приємними можливостями, зокрема, з можливістю отримати European Prize за якісні проекти. У рамках заходу представники PSA Ukraine нагородили учасників та переможців відеоконкурсу до 10-річчя програми, а також переможців номінацій «Проект місяця» та «Школа-лідер місяця». Також кожен досвідчений вчитель отримав сертифікат учасника тренінгу.

PA121476 img037


«Ми – майбутнє України»

грамота Команда учнів 11-А класу Василенко А., Тікан Е., Толстокорова А., Павловський М. посіла ІІІ місце у краєзнавчо-патріотичному ралі «Козацькі звитяги» в змаганнях учнівської молоді м.Києва «Ми – майбутнє України» під керівництвом вчителя географії Лиховид О.В. та вчителя історії Бобир Ю.В..

Головним завданням гри учнівської молоді є активізація військово-патріотичного, духовно-морального виховання на цінностях духовної культури, героїчної боротьби українського народу за незалежність.

DSC01548 DSC01562 DSC01595


Урочиста посвята у Ліцеїсти

22 жовтня у Ліцеї міжнародних відносин №51відбулася посвята учнів 1-х класів у ліцеїсти.
Для них це урочистий день, який запам’ятається надовго.
В актовій залі ліцею першокласників зустрічали учні 11-х та 6-х класів у костюмах казкових героїв. Вони провели цікаві ігри, конкурси, вікторини, намагаючись донести дітям думку про велике значення та необхідність навчання. Дітлахи з легкістю впоралися з усіма завданнями, кожен отримав винагороду! Чи то солодка медаль, чи значок, чи емблему ліцею, які є символами посвяти у ліцеїсти. А потім, за добрим шкільним звичаєм, вони їли кашу з одного горщика, таким чином ставши тепер «однокашниками».

Директор Ліцею Шевцова С.М. та присутні на святі батьки побажали першокласникам бути гідними звання учнів Ліцею міжнародних відносин №51.



Найкращий будиночок для білочки

17 жовтня 2015 року вчителі та учні Ліцею брали участь в районному конкурсі «Будиночок для білочки».
Мета заходу – виховання у дітей цінного та бережного ставлення до тварин, проведення широкої просвітницької роботи та практичних дій з охорони та збереження природи.
У результаті напруженої боротьби Ліцей міжнародних відносин №51 посів перше місце.

Вітаємо з перемогою!



Легенди старого Печерська

15 жовтня 2015 р. педагогічним колективом Палацу дітей та юнацтва спільно з представниками районного управління освіти та інноваційного розвитку було проведено спортивно-краєзнавчу гру «Легенди старого Печерська» з національно-патріотичного циклу «Печерськ – територія мого дитинства. Знаю. Пишаюся. Люблю.» для школярів Печерського району.
У квесті взяли участь 20 команд навчальних закладів Печерську.
Наш Ліцей став активним учасником гри та був представлений двома командами учнів 8 класів. Під час гри учні мали можливість продемонструвати свої знання стосовно історії та архітектури рідного району.
За рішенням журі Ліцей міжнародних відносин № 51 став переможцем:

І місце — команда 1 (капітан команди Кратко Ян, 8 – Б клас);
ІІІ місце — команда 2 (капітан команди Грималюк Артур, 8 – А клас).

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ!