Архів за Березень, 2013

ПИШАЄМОСЬ

feuerwerk_137З великою гордістю і насолодою хочемо поздоровити абсолютних переможців IV (Всеукраїнського) туру учнівських олімпіад


.

Зарубінську Ольгу

1 місце (англійська мова)

.


.

1

.

Реву Сергія

1 місце (французька мова)

.


.

Reva diplom

.

Дерев’янко Артема

1 місце (правознавство)

.


.

диплом Деревянко


Завдяки Вашим перемогам. ми, вчителі, черпаємо натхнення, надихаємося творчими силами і  впевнюємося, що уславлені традиції нашого ліцею живуть і зміцнюються !

ПИШАЄМОСЬ!


Переможці ІІІ (міського) етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови 2012/13 навчального року



Прибирання снігу



КЕНГУРУ

21 березня 2013 року учні Ліцею міжнародних відносин №51 взяли участь у міжнародному математичному конкурсі «КЕНГУРУ». Учасниками конкурсу стали 350 учнів з 2 по 11 клас. Сподіваємось, що серед переможців будуть учні нашого Ліцею.



Діалог держав

14 березня 2013 року Ліцей міжнародних відносин №51 брав участь у районному етапі Х загальноміського конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті». Команда Ліцею міжнародних відносин № 51 звітувала про співпрацю з навчальними закладами Росії та посіла третє місце. Журі оцінювало сценічний виступ за змістовність та оригінальність форм подання, демонстрацію артистичних та творчих здібностей учнів, різностороннє та повне розкриття теми дружби між країнами. Команду Ліцею підготували: Байкова С.Ю., заступник директора з навчально-виховної роботи; Ассаул В.Є., вчитель музики; Косьонкіна А.Ю. та Мягков О.С., вчителі англійської мови.

Основною метою проведення конкурсу-фестивалю є підготовка учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, активізація пізнавальної діяльності учнів до вивчення історії, культури, побуту, звичаїв та традицій країн, з якими загальноосвітні навчальні заклади мають партнерські відносини.

У конкурсі взяли участь 12 шкіл Печерського району. Програма фестивалю передбачала звіт про міжнародну співпрацю, представлений у вигляді інтерактивних презентацій та сценічних виступів, де учні демонстрували знання з історії та культурних традицій держави-партнера.



8 Березня

0112

Любі жінки!

Прийміть сердечні привітання з днем всіх жінок – 8 березня!

Щиро бажаємо вам щастя, здобутку, здоров’я, натхнення, успіхів у житті, несамовитого кохання, та хай у вас завжди буде весняний настрій!!!

Ви наші улюблені жінки!

56