«Мультипрофільне харчування»

silverware-установ-енный-на-ен_-ва-ентинок-40626793 26 лютого у Ліцеї міжнародних відносин № 51 стартував пілотний проект «Мультипрофільне харчування» для учнів 1-4 класів, організовано харчування за принципом «Шведського столу». Дітям представлено на вибір 20 найменувань страв, у тому числі свіжі овочі, салати, фрукти, м’ясні та рибні страви, сирники, оладки, молочні страви та напої. Така форма харчування надає можливість дітям вибрати з

кількох запропонованих страв сніданок на особистий смак, формує у дитини свідоме ставлення до правильного харчування, дозволяє учням харчуватись різноманітно. Цей проект оновленої системи харчування стартував у Ліцеї під час Масляного тижня, і кожен учень отримав смачний млинець до чаю.