Архів за Травень, 2022

Запрошуємо на навчання до Ліцею на вільні місця

Запрошуємо на навчання до Ліцею на вільні місця.

Повідомляємо про наявність вільних місць:

у 2-гі класи – 2;

у 3-ті класи – 8;

у 4-ті класи – 14;

у 5-ті класи –0;

у 6-ті класи – 0;

у 7-мі класи – 8;

у 8-мі класи – 6;

у 9-ті класи – 6;

у 10-ті клас – 5;

у 11-ті клас – 7.



З Днем Європи

8

Ліцей міжнародних відносин № 51 вітає вас,
дорогі друзі, з Днем Європи в Україні!

Кожного року в третю суботу травня Україна відзначає це вкрай важливе свято. День Європи в Україні цьогоріч має особливе значення, адже зараз українці боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя. Дякуємо європейським країнам за підтримку, гостинність, тепле ставлення та увагу до українських дітей!
До відзначення Дня Європи в Україні долучилася вся ліцейна родина. Класні керівники підготували цікаві та пізнавальні вікторини. Для здобувачів освіти середньої та старшої школи вчителі іноземних мов провели тематичні уроки.

Ліцей міжнародних відносин № 51 має багато шкіл-партнерів у країнах Європи. Стратегічними завданнями міжнародної діяльності ліцею є забезпечення інтеграції у світовий освітній та культурний простір.



День цивільного захисту

Без названия
5 травня у Ліцеї  проведено  День цивільного захисту, єдиний урок “Знання і правильні дії кожного громадянина в умовах надзвичайних ситуацій”. У фокусі уваги правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій, обговорення з учнями завдань цивільного захисту: запобігти, попередити, врятувати. Вчителі провели підготовчу роботу, провели бесіди в онлайн-формі. Найактуальніші теми – поведінка в умовах екстремальних ситуацій, StopМіна, правила реагування на сигнали оповіщення ЦЗ. На жаль, діти України на собі відчули, що таке війна, небезпека, повітряна тривога, засоби індивідуального та колективного захисту… Інформація актуальна сьогодні, як ніколи.
Будьте уважні! Залишайтесь у безпеці! Бережіть себе та дітей! Все буде Україна!
5 травня у Ліцеї  проведено  День цивільного захисту, єдиний урок “Знання і правильні дії кожного громадянина в умовах надзвичайних ситуацій”. У фокусі уваги правила поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій, обговорення з учнями завдань цивільного захисту: запобігти, попередити, врятувати. Вчителі провели підготовчу роботу, провели бесіди в онлайн-формі. Найактуальніші теми – поведінка в умовах екстремальних ситуацій, StopМіна, правила реагування

на сигнали оповіщення ЦЗ. На жаль, діти України на собі відчули, що таке війна, небезпека, повітряна тривога, засоби індивідуального та колективного захисту… Інформація актуальна сьогодні, як ніколи.

Будьте уважні! Залишайтесь у безпеці! Бережіть себе та дітей! Все буде Україна!