Архів за Квітень, 2019

Освячення писанок для захисників України

content_dsc_8768 Учні Ліцею міжнародних відносин № 51 разом з дітьми українських громад зі всього світу підготували великодні подарунки для воїнів Операції Об’єднаних сил у рамках Всесвітньої акції «Миротворча писанка», яка присвячена святу Світлого Воскресіння. Організатори акції – Національна рада жінок України та Світова Федерація Українських жіночих організацій.

До цієї масштабної акції долучився Святійший Патріарх Філарет. Він освятив писанки, які були підготовлені дітьми, та передав їх українським воїнам. Святійший Патріарх Філарет привітав усіх з Воскресінням Господнім та звернувся з проханням і надалі підтримувати захисників України та їхні сім’ї ділом, словом і молитвою.
Заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Ярослав Сподар подякував дітям, які своїми руками зробили великодні сувеніри для захисників України. Нацгвардійці найближчими днями доставлять ці дитячі великодні сувеніри воїнам, які боронять Україну на Донбасі. Ці писанки матимуть функцію захисного амулету, підсиленого дитячою любов’ю, вірою та надією на мир, а також освяченого українською церквою.


Про акцію у ЗМІ:

Espreso.TV

Укрінформ

Національна гвардія України

Церква.Інфо



Мистецька конференція ПАШ ЮНЕСКО

b83401 22 квітня 2019 року відбулася Київська регіональна еко – мистецька конференція ПАШ ЮНЕСКО «Сучасні погляди на майбутнє планети та людства». Конференція проходила на базі НВК «Спеціалізована школа І ступеня з поглибленим вивченням української мови – гімназія №39 імені гетьмана України Богдана Хмельницького» Деснянського району м. Києва.

Ліцей міжнародних відносин №51 представили учні 10 – Б класу Адріанова Софія, Крисан Крістіна, Крусян Софія, Чебаненко Дар’я та вчитель географії/біології Власюк О. В. Учні ПАШ ЮНЕСКО мали можливість обговорити проблеми та перспективи розвитку та використання відновлювальних джерел енергії.



Фестиваль стартапів «Class ідея»

3 Учитися будувати свій власний бізнес необхідно з малих років. А культура бізнесу необхідна кожному. Бізнес для молоді може принести не тільки додаткові кишенькові гроші, а й навчити правильно розподіляти ресурси, прибуток, бути відповідальними, гідно конкурувати.
18 квітня 2019 р. у Київському палаці дітей та юнацтва відбувся ІІІ Фестиваль стартапів «Сlass ідея».

Ліцей міжнародних відносин №51 представив стартап «Лялька мотанка – оберіг України». Авторами стартапу стали учениці 9-А класу Бондаренко М., Матіос С., Михальченко В., Савранська П. та вчителі Афоніна Л. Ю. (учитель технологій) та Власюк О. В. (учитель географії/біології).



«Миротворча писанка»

viber_image_2019-04-14_,_18.50.28 Учні Ліцею міжнародних відносин № 51 взяли участь у марафоні «Миротворча писанка». Для воїнів Об’єднаних сил, які захищають незалежність України, записали та відправили відео-звернення від лідерів учнівського самоврядування Ліцею та наших наймолодших учнів: «Дорогі, шановні воїни! Ми, учні Ліцею міжнародних відносин №51, хочемо привітати вас з великим і переможним святом Великодню!

Хочемо вам побажати сили в бою і всього найкращого. Щоб ви перемогли і прийшли живі та здорові. Спасибі вам за наш мир і спокій, за те, що ви виборюєте свободу для нашої любої України. Вона в нас єдина. З подякою і теплотою передаємо вам писанки, щоб вони, як символ перемоги добра над злом, життя над смертю, принесли вам віру в сили і натхнення. Ми віримо, що ви всі повернетесь у свої домівки, що більше ніколи не буде війни. Вітаємо вас зі святом Великодня! Христос воскрес! Воістину воскрес!»




Молодь обирає здоров’я

big-100_93 До Всесвітнього Дня здоров’я в Ліцеї міжнародних відносин №51 проведено тиждень «Молодь обирає здоров’я». За традицією кожного дня учні брали участь у різних цікавих заходах. Флешмоб «Активізуй здоров’я» для 3-4 класів підготували лідери учнівського самоврядування 7-а та 9-а класів.

Під час відкритих уроків вчителів Смаль С.П. та Пурічі А.Є. до веселої танцювальної хвилинки «Happy danсe» запросили гостей, учасників Районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури Печерського району. На завершення тижня започатковано зовсім новий формат – фрешмоб «Свіжі корисні поради», який лідери учнівського самоврядування провели із 3-10 класами – презентація соціального плакату від класу.