Архів за Березень, 2015

КЕНГУРУ 2015

300px-Kangaroo_uk Відповідно до повноважень, делегованих Міжнародною асоціацією “KANGOUROU SANS FRONTIERES” («Кенгуру без кордонів»), що працює під егідою ЮНЕСКО, та на виконання наказу МОН молоді та спорту № 552 від 07.05.2012 року “Про затвердження Положення про Міжнародний математичний конкурс “Кенгуру”" та Листа МОН № 1/9-458 від 11.09.2014 року конкурс проводиться в Україні Львівським фізико-математичним ліцеєм-інтернатом при Львівському національному університеті імені Івана Франка.

Метою конкурсу є популяризація математичних ідей та підтримка талановитих школярів, розвиток їх інтелектуальних здібностей, активізація творчої діяльності вчителів, вироблення методичних рекомендацій щодо вдосконалення навчальних програм та підручників шляхом аналізу статистичних даних результатів конкурсу.
Авторські права на всі завдання Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру» належать Міжнародній асоціації “KANGOUROU SANS FRONTIERES”.
Конкурс проводиться у два етапи: осінній (листопад-грудень) та весняний (березень). Обидва конкурси незалежні між собою.
Мета першого етапу конкурсу – поглиблення знань та умінь учнів 2-6 класів. Цей етап Конкурсу проводиться за завданнями, визначеними Організаційним комітетом.
Мета другого етапу конкурсу - поглиблення знань та умінь учнів 2-11 класів на основі матеріалів, що надані Асоціацією.
Перший етап проводився в один день 5 грудня 2014 року, Другий етап – в один день 19 березня 2015 року в усіх регіонах України за однаковими завданнями для кожної вікової групи.
У Першому етапі конкурсу «Кенгуру» учасниками стали 167 учнів, а у Другому 175 учнів нашого Ліцею.

Сподіваємось, що серед наших учасників будуть призери!

[Галерею не знайдено]


100000 книжок для сільських бібліотек

Книги прищеплюють добрі почуття і благородні думки, пробуджують до хороших вчинків, сприяють моральному становленню.

Долучившись до акції «100000 книжок для сільських бібліотек», започаткованої фундацією Дарини Жолдак за підтримки Міністерства освіти і науки України, учні Ліцею міжнародних відносин №51 міста Києва 20 березня цього року передали немалу кількість художньої та наукової літератури для бібліотек сільських шкіл. Кожен учень Ліцею з хвилюванням, добротою та душевним трепетом віддав частинку свого дитячого тепла товаришам із сільської місцевості.

Запрошуємо до участі в акції всіх , хто не байдужий до проблем сільської школи. З 6 до 17 квітня 2015 року триватиме збір книжок для дітей, які цього потребують.
Відгукніться!



Читання творів Т.Г. Шевченка

В Ліцеї міжнародних відносин №51 було проведено акцію «Читання творів Т.Г. Шевченка».

Учениця 10-Б класу Криніна Лєна розпочала акцію в перших класах, а представники класів продовжили ланцюг читання творів,зачитуючи вірші в інших класах.



“Київ літературний”

Вітаємо з ПЕРЕМОГОЮ

учнів 9 – В класу: Власюка Олександра, Гальку Анастасію, Шевцова Владислава.

Ми отримали І місце за участь у VІІІ районному конкурсі «Київ – моє місто, мені в ньому жити, мені його створювати»; номінація «Київ літературний» (2014 р.).



День жіночої солідарності та МИРУ

В Ліцеї міжнародних відносин № 51 було проведено захід «СЛАВЕТНІ ЖІНКИ УКРАЇНИ». Для учнів провели загальну виховну годину, на якій вони були ознайомленні з жінками, які змінили історію України. Також на великій перерві усіх жінок та дівчат Ліцею хлопці привітали радіозверненням та запросили до весняної гри «Джерельце», в якій всі взяли активну участь. Для педагогічного колективу Ліцею також було проведено виховну годину, на якій їх познайомили з «ЖІНКАМИ ЯКІ ЗМІНИЛИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ»!